ceturtdiena, 2012. gada 19. aprīlis

Darbi un nedarbi

Kā jau minēju kādu laiku atpakaļ tad eksperiments ir atdzimis ar jaunu spēku. Ir arī neliels apdeits par šo tēmu, bet tas nav īsti tāds ko es gribēju redzēt, bet nu fakts paliek fakts un tad pastāstīšu par to sīkāk.

Vakar nedaudz paspēlējos ar sociālajiem saitiem, tiesa gan pagaidām bez jūtamiem rezultātiem, bet ideja ir tāda ka vakar tika izveidoti 50 sociālo grāmatzīmju saitu profili un tika pievienoti aptuveni tikpat daudz grāmatzīmes.

Tuvāko dienu laikā tas tiks atkārtots un izvirzītais mērķis ir sasniegt aptuveni 1000 šādas grāmatzīmes. Nezinu kas notiks, jo Google tomēr ir neparedzama, bet lieku uz to lielas cerības, jo konkurence šādā mazā nišā ir tuvu nullei, tāpēc k-kam vajadzētu notikt, bet grūti gan pateikt kam tieši.

Tā kā šis nav vienīgais saits kurš piedalās eksperimentā, tad izredzes ir ka kādam no saitiem klāsies labāk par citu un labākais tiks virzīts uz priekšu izaugsmei. Pagaidām gan neminēšu nevienu no saitu vārdiem, jo esmu pamanījis ka pēc pirmajām aktivitātēm uzradās špioni un nevēlami sekotāji kuri varētu visu padarīt tikai sliktāku, jo skaudība dara savu.

Domāju ka vairāk par mēnesi man šim eksperimentam laiku nevajadzēs veltīt, bet pat to mēs skatīsimies laika gaitā. Pagaidām spriest ir pāragri, jo pēc galvenā izvirzītā atslēgas vārda saits ir atrodams tikai nekurienē vai pat vēl tālāk.

Tā lai padarītu šo lietu interesantāku atkal iepostēsim kādu bilde:
I caught a fish this big! 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru