piektdiena, 2012. gada 27. aprīlis

Pirmie pārsteigite apmeklētāji

Tālāk lasīt ir bezjēdzīgi ja Tev kaut nedaudz rūp Tavs dārgais laiks! 

Tā kā šī mājas lapa pamazām iekaro popularitāti tad arī parādās pirmie apmeklētāji no Latvijas. Lai cik dīvaini nebūtu tad šobrīd lielākā daļa apmeklētāju nāk no Amerikas, Indijas un daudzām citām pasaules valstīm, bet izņemot mani šajā lapā neviens latvietis savu kāju nav spēris, bet pamazām tas sāk mainīties. 

Šodien vien lapa ir saņēmusi divus apmeklētājus no meklēšanas sistēmām tas nozīmē to ka maisam jau gals ir vaļā un parādīsies manāmi pārsteigsi cilvēki kuri būs meklējuši k-ko pavisam citu, bet saņems šo lapu kurā personāla atlase ir tikai apdziedāta, bet par lietu tā īsti arī netiek un tuvākajā laikā arī netiks runāts.

Pēdējās dienās es neko daudz ar šo lapu neesmu darījis, jo nedrīkst jau arī pārforsēt ar tik jūtīgu lapu kā šī. Te ir zināma specifika kuru vajadzētu ievērot un kas par daudz tas par skādi, tāpēc visu lēni un mierīgi, jo šeit galvenais nav laiks, bet gan sasniegtais rezultāts.

Un kārtējo reizi piemeklēšu kādu kretīgu attēlu, tā lai Tu galīgi nejustos piečakarēts un vismaz varētu pasmaidīt pēc tā cik Tu daudz laika iztērēji lasot šo savārstījumu.
Attēls ļoti labs, bet lai liktos smieklīgs ir jāzin nedaudz vēsturi kas šeit ir apspēlēts un savā veidā parodēts. Autoram liels plus par šo

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru