pirmdiena, 2012. gada 23. aprīlis

Gandrīz personāla novērtēšana

Turpmākais teksts ir neloģisks un nepiedos nekādu pievienoto vērtību vai izglītojošu aspektu, bet redzu Tavās acīs parādamies dzirksti šo m... tomēr izlasīt.


Tātad eksperiments saistībā ar atslēgas vārdu personāla atlase joprojām turpinas un ir jau jūtami zināmi rezultāti. Lielākais pārsteigums līdz šim ir bijis atslēgas vārds personāla atlases uzņēmumi kurš vienkārši bez nekā nedarīšanas iekaroja Google. Bet ar šo stāsts nebeidzas un ir vēl daži labo jaunumi.

Pēc galvenajām atslēgas frāzēm šī necilām, bet iespaidīgā mājas lapa ir iekarojusi jau otro lapu Google rezultātos kas ir gan pārsteidzoši gan ne tik ļoti, jo darbs, kaut vai neliels, tomēr ir ieguldīts un tiek ieguldīts lai šī lapa kļūtu par Nr.1 pēc visiem izvirzītajiem labumiem.

Tātad manas prognozes ir tādas, ka vēl vajadzēs aptuveni 2 nedēļās lai iekarotu pirmo lapu k-kur apakšā un tad jau vēl aptuveni divas lai izspiestu no pirmajām vietām šā brīža līderus no kuriem tikai viens izskatās pieklājīgi ārēji optimizējis un viens labi to darījis iekšēji, pārējie paliek mistērija ko viņi vispār dara un cer.

Šoreiz gan nepiedāvāšu informāciju par to kas iz izdarīts, jo ir veiktas ļoti maz un nenozīmīgas darbības, tā ka gaidiet nākamo apdeitu lai uzzinātu ko vairāk.

Un atkal iemetīsim kādu bildi, lai padarītu eksperimentu vieglāku un krāsaināku.

Ou fak gandrīz aizmirsu pieminēt personāla novērtēšana, lai viss šis izskatītos pēc tā kam ir jāizskatās


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru