trešdiena, 2012. gada 25. aprīlis

Labākā personāla atlases kompānija

Ņemiet vērā! Drīzumā šis raksts tiks aizstāts ar k-ko sakarīgu, bet kamēr tas vēl nenotiek nāksies vien Jums skatīties uz šo nekam nederīgo skrāpējumu par dzīvo un internetu.


Šim rakstam kārtējo reizi nebūs nekāds loģisks segums vai kāda atklāsme par to kura tad ir tā labākā personāla atlases kompānija.

Tātad visu pa vienam. Vis-vārgāk pagaidām sokas ar personāla novērtēšanu, kuru nekādi nevar atrast topa augšienē, bet skatoties uz citām lietām skats ir daudz gaišāks. Tā piemēram personāla atlases uzņēmumi ir ieņēmuši stabilu vietu un  nekur negrasās atkāpties. Tā kā esmu tikai testēšanas pirmajā pusē, tad rezultāti ir vairāk nekā apmierinoši, es pat varētu teikt iepriecinoši.

Paveiks nav daudz ja neskaita dažus vienāda veida saites bez jebkādas diversifikācijas, radošuma un kvalitātes, bet fakts ir fakts un mājas lapa ir iekarojusi topu virsotnes un vismaz pagaidām neizskatās ka vēlētos atkāpties jo trends ir augšupejošs.

Tiesa gan pagaidām šo murgu par laimi nav lasījuši pārāk daudz apmeklētāju, spriežot pēc tā cik šeit ir iemaldījušies un centušies "izglītoties", bet tā kā šie mērķa atslēgas vārdi mēnesī ģenerē dažu labu apmeklētāju tad drīzumā šeit tūristu netrūks un es varēšu priecāties vēderu kutinādams.

Bilde no sērijas personāla atlases kompānijas(vai pamanījāt ka ar personāla atlasei un uzņēmumiem kārtējo reizi tai nav nekāda sakara :) )

kam negadās? 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru